HTML

Éretlen Koravének

Két koravén, mégis éretlen lány gondolatai, cikis történetei hivatásról, szerelemről, konvenciókról. Csak úgy, spirituálisan.

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Friss topikok

  • Éretlen E.: Köszi Koravén! Most már jöhet a mennyei bűnbeesés! (2009.02.07. 10:02) Útravaló Éretleneknek
  • Koravén K.: Idézek egy klasszikustól a témában: "lelki társ". Két kis szavacska. És egy nagy gondolat. Azt jel... (2009.01.21. 21:56) Másik fél

Linkblog

Útravaló Éretleneknek

2009.02.05. 21:47 :: Koravén K.

avagy a megváltó szex előtt, közben, és mi van azután?

Amióta "a Görög" felforgatta fenekestül az én drága barátnőm lelkét, egyre gyakrabban kerül szóba elég sok, meg nem nagyon válaszolható, de azért elmélkedésre valóban okot adó, kérdés. Én, mint tapasztalt, sokat látott és majdnem mindent átélt nő, ezekben, a nehéz időkben is mindent megteszek, hogy felvilágosítsam Éretlen E. kissé sötét foltjait.

Ezek a beszélgetések a "Hogyan jutunk el a szexig?"-től "És mik azok a pózok?"-on át, egészen a "Magamhoz nyúlhatok-e?" témáig mindent kitárgyalnak. Persze elméletben minden olyan könnyű, mert ugye fel sem merül bennünk az a kérdés, hogy "Vajon befér-e vagy sem?", a lehetséges csalódásokról, kellemetlen meglepetésekről ne is beszéljünk...

A következőkben megosztom a kedves olvasóval az általunk tárgyalt és legfontosabbnak vélt kérdéseket. Ha esetleg valaki jobb megoldási módot javasolna, vagy más életbe vágó kérdést tárgyalna (amelyet esetleg mi Éretlen Koravének kifelejtettünk), kérjük ossza meg velünk.

A SZŐRZET kérdése:

Tény: szőrzete mindenkinek van, gondolom. Éretlennek és, igen, nekem Koravénnek is nőtt itt-ott kissé sűrűbb szőrcsomó. A mai, modern nők örökös küzdelme a szőrtelenítés (borotva, gyanta, epillátor, különböző krémek és lézeres kezelés), külön szerencse, hogy lassan, de biztosan a mai férfiak is ügyelgetnek erre a kérdésre. Szóval, hogyan kivitelezhetjük, hogy mindig sima és vonzóan szőrtelen legyen a lábunk, a többi szőrterületről nem is beszélve.

Valóban nem egyszerű mindig frissen borotváltnak lenni alul-felül, a nagy pillanatra várva. Sajnos, egy ilyen nagy esemény előtt, nem árthat, ha a fazonunk mindig tökéletes, a lábunk sima, és a hónaljunk sem emlékeztet egy pamacsra (bár vannak, akiket pont ez vonz). De, azt gondolom, ha lekerül a bugyi, akkor ezek a dolgok elvesztik elméletben szerzett jelentőségüket. A férfi részéről legalábbis...

Kérdésem Éretlen E.-hez: Tételezzük fel, hogy "a Görög" nem éppen szőrtelen típus ott lent, akkor fogod magad, és ott hagyod, ha esetleg akkora a fanszőre, hogy akár fogselymezésre is használhatnád? Nem hiszem.

A lehetséges PÓZOK kérdése:

Tény: Egy jó szex alapja, hogy passzoljunk a partnerrel. Ha passzolunk  azonkívül, hogy jó lehet, akkor ismerjük ugyanazokat a pózokat is. Ha emlékezetem nem csal, az összes egyéjszakás szösszenetem maximum három pozícióban zajlott (pedig esküszöm, hogy jóval többet ismerek és gyakorlatban is alkalmazok), mindig ugyanabban a háromban: misszionárius, kutyapóz, lovaglópóz. Talán ezeket ismeri mindenki, vagy egy ilyen egyszeri alkalommal nem a legcélszerűbb nyaktörő, kicsavarodó mutatványokkal előrukkolni?

Őszintén szólva, én semmit sem erőltettem, hiszen nem ismertük egymást. Nekem már az is elég volt, ha sikerült elélveznem  (megjegyzem, erre nem mindig került sor, ilyenkor az orgazmust megjátszottam, hiszen csak egyszer vagyunk együtt, és különben is, legyen már vége...).

Összegezve, az egyéjszakás finomságok nem mindig sülnek el jól. Sőt! De, ha szerencsénk van (voltam olyanban is), akkor élvezzük ki, akár többször is, ha a partner bírja.

Az ORÁLIS SZEX kérdése:

Tény: van aki csinálja, van aki nem. E. és én is csináljuk. A kérdés fontos: Első vagy éppen egyszeri alkalommal tegyük-e? Ha a válasz igen, akkor felmerül bennem még egy fontos kérdés: Akkor csinálhatom, ha a fiú nem teszi nekem? Erről megkérdeztem P.-t, aki- és ez tény, rengeteg nővel volt- milyen esetben csinálja ezt egy nő? Azt mondta mindenképpen csak akkor, ha a fiú kutakodott már valamit ott lent a nyelvével. A válasz helyes, és kielégítő. Számomra.

Tehát megengedett, de csak cserébe adhatjuk és mutathatjuk meg ezt a tehetségünket...

ORGAZMUST A LÁNYNAK IS! kérdése:

Tény: sajnos, mi nők, nehezebben élvezünk el, mint férfitársaink. Kinek így, kinek úgy sikerül, és sajnos, valakinek sehogy sem. Gondolom, senkinek sem új, hogy valaki csak simogatással tud a csúcsra felmászni. Tehát, ha az aktus nem volt éppen kielégítő, akkor jön a simi. Jönne, de nem tudhatjuk, hogy az aktuális férfi, hogy viselkedik, csinálja-e vagy sem. Egyáltalán észre veszi-e, hogy még nem kerek a dolog... Ha kézbe veszi az irányítást, az jó. Ha nem, akkor rajtunk a sor, és ahogy a mondás tartja "Magad ,Uram, ha szolgád nincsen". De vajon, mit szól ehhez a partner? 

Azt mondom, akármit is gondol a férfi, én azért magamhoz nyúlnék, persze, csak akkor,ha nem sietnék haza, nagyon...

 

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://eretlenkoravenek.blog.hu/api/trackback/id/tr42925274

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Éretlen E. 2009.02.07. 10:02:12

Köszi Koravén! Most már jöhet a mennyei bűnbeesés!
süti beállítások módosítása